SİZ DE ZAYIFLAMAK İSTER MİSİNİZ?

Pazartesi

14,6 KİLO ZAYIFLAYAN DOKTOR'UN BAŞARISI!


 Zayıflama Kampları, HK Performans


47 yaş  Boy 1.55  hedefi  55 kg. olmaktı. HK’ Önce kendine yakışan kiloyu hayal etmeyi ve başarmayı öğretti.   Şimdi 48.9   TAM OLMASI GEREKEN GİBİ…  
“Kilobekçiliği bir öğretidir, bir hayat tarzıdır, bir paylaşımdır, hayallere ulaşmaktır, ekip olmaktır, yıkılmadım ayaktayım diyebilmektir, omuz vermek, destek olmaktır. Kilobekçiliği yaşamı sevmek, mutlu olmaktır, kısacası bunu yaşayan için kilobekçiliği ”ÇOK ŞEY”dir.
Sıra Tarih Süre Kilo Bel Basen Göğüs
– …./…..2015 (Başlangıç) 63.5 kg 95 cm 99 cm 101 cm
1 …/……2015 1 . gün 63.4 kg 94 cm 99 cm 98 cm
01.11.2015 …. gün 49.1 kg 77 cm 84 cm 83.5 cm
06.11.2015 …. gün – – – –
11.11.2015 …. gün 48.9 kg 76 cm 83.5 cm 83.5 cm
6616.11.2015Son 1 gün—-
İlk-Son Kilo ve cm Farkları 14,6 kg 19 cm 15,5 cm 17,5 cm
Toplam Başarı Oranı (V.A. %’ si)22.9920.0015.6617.33
GENEL DEĞERLENDİRME
Günlük Kilo Kaybı
Aylık Ortalama Kilo KaybıAylık V.A. %’ si
Hedef Kilo55 kgHedef Kilonuza Ulaşmanız İçin 6,1 kg Almalısınız.
*Hedef Kilo :  Üyenin ilk gün dosyasında yazdığı kilodur.  
** Kaç gün olduğu yazılmamıştır. İnsanlar kaç gün olduğundan ziyade  BÜYÜK ZİHİNSEL VE RUHSAL değişimi görmek yerine, günlere takılıp  hayallerine ihanet edebiliyor. Burada önemli olan“HK’ sizi her şartta hayalinize kavuşturur” düşüncesidir. Bunu bilmeniz ve görmeniz için süre belirtilmemiştir. Belki  1 ay, belki 3 ay, belki 9 ay,  ne fark eder ?  kesin başaracağını bilmek ve  sonuçtan şüphe duymamak daha esas değil mi?  Not: ilk 2 ayda hedefine çoktan kavuşmuş ve 3 ayda mevcut kiloda olmasına rağmen, ideal kiloda iken bile süreci devam etmektedir. HK’ sadece zayıflamak için değil, tüm geleceğinizi kalıcı değiştirmek için vardır.  Dolayısı ile günlere takılmayınız.
zayiflama_kampi_011
Ruhen ve Bedenen Zayıflama! GELİŞEREK DEĞİŞİM!
Sizler ve kilobekçimin yardımlarıyla ruhen ve bedenen olumlu değişiklikleri beraberinde getiren bir süreç yaşadığım için OMDER Ailesine ve GELİŞEREK DEĞİŞİM uzmanım Kilobekçime çok teşekkür ederim. HK Performans‘a katılma kararım sanırım şimdiye kadar vermiş olduğum en doğru kararlardan biriydi. Bu süreç yıllardır bir türlü inmeyi başaramadığım kiloya inmemi sağlamış olmakla kalmayıp, ruhen de kendimi iyi hissetmemi sağladı. Bu konu ile ilgili detayları aşağıda zaten anlattığımdan burada çok detaya girmeyeceğim. Ancak şunu söyleyebilirim ki kilobekçim ile geçirdiğim toplam 5 ay her yönden daha olumlu, daha pozitif, daha mutlu ve huzurlu hayatı hissetmeme ve manevi olarak rahatlamama yardımcı oldu. İdeal kilomun da altına inmiş olmakla birlikte, bu sürecin getirdiği ruhen ve zihnen yenilenme olayını tamamlama ve Kilobekçimin verdiği manevi desteği devam ettirebilme adına sürecimi uzatmaya karar verdiğimi belirtmek istiyorum. Bu süreçte mutluyum ve şimdilik bunun bu şekilde devam etmesini istiyorum. Son olarak yukarıda ifade etmiş olmakla birlikte bundan sonraki dönemde de kilobekçim ile devam etmek istediğimi özellikle belirtmek isterim. Zira kendisiyle son zamanlarda özellikle çok iyi bir diyalog geliştirmiş ve uyum sağlamayı başarabilmiş olduğumuz için kendisinin olumlu manevi desteğinin devamını dilemekteyim.
Kilobekçiniz hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kilobekçim için ne desem ,söze nasıl başlasam bilemedim ki şimdi…
Hiç tanımadığı ve görmediği birine insan nasıl bu kadar güvenebilir,inanabilir ,alışabilir bilemiyorum. Kilobekçim; sırtımı yaslayabileğim koca bir ÇINAR, sığınabileceğim kuytu bir liman,düşerken sarılabileceğim DOST bir el, içimi dökebileceğim çağlayan bir nehir, kanatlarıyla beni hayallerime taşıyan bir savaşçı….
Onu anlamak ve hissetmek zor. Ben de çözemedim başlangıçta. Çok savaştım, çok direndim onu anlamamak,kendimi değiştirmemek adına…Kavgalar ettim, küstüm, isyan ettim, gün oldu çektim gittim, gün oldu ona kafa tuttum. Bazen sinir oldum her şeyine ,beni anlamadığını,beni yeterli çözemediğini düşündüm. Çekip gidesim çok geldi,onunla yürümez dedim ama nedense hep geri döndüm, her dönüşler onu biraz daha anlamamı sağladı.
O hep oradaydı, hep aynı noktadaydı, bir adım geri adım atmadı. Kendinden emin, kişiliğinden ödün vermeden gün be gün beni sardı, sarmaladı. Hayallerimize giden yolu bulmamı sağladı. Kendi tabiri ile “benden ya kaçıyorlar ya da çok seviyorlar, ikisinin ortasını bulamıyorum” tespiti onu anlamak,onu benimsemek adına ne doğru bir tespit. Benim için de başlangıçta kaçıp gitmek tek yol gibi göründüyse de bir türlü çekip gidemedim, ondan vazgeçemedim. Farketmeden ben de onu sevenler kervanına katılmışım ,nedenini sonra idrak edebildim.
Başta dediğim gibi zor onu anlamak. En azından benim için öyle oldu denebilir ama onu anlayabildiğinde uçsuz bucaksız denizlere yelken açmış gibi içinde keşfedilmeyi bekleyen bir sürü cevher, bilgi, sevgi, inanç, hoşgörü olduğunu görüyorsun. Sert ve soğuk gbi görünen mizacının altında sımsıcak sevgi dolu yüreği hissedebiliyorsun. Daha önce hiç böyle bir yoldaşlık yaşamamış biri olarak onu anlamam,onu kabullenmem ve ona güvenmem oldukça vakit aldı.Ben şimdi o günleri kendim için ziyan olmuş günler olarak görüyorum. Benim gibi insanlara zor güvenen, şüpheci,kendinden başkasının fikirlerine çok itibar etmeyen birini nasıl bu aşamaya getirdi hala çözemiyorum. Sanki sihirli bir değnek değmişcesine hayatımı neredeyse tümden değiştirdi. Kimi zaman sırdaşım, kimi zaman psikoloğum, kimi zaman spor hocam ,kimi zaman dert ortağım,yol gösterenim oldu.İşini en iyi şekilde yapma isteğinin verdiği disiplin ile bıkmadan usanmadan benimle uğraştı,başarıya ulaşmamı sağladı.
Kendimi çok şey bilir sanırdım,onun yanında hiçbir şey bilmediğimi anladım. O kadar donanımlı, o kadar verecek cevabı vardı ki her konuda ,bazen kendimi onun yanında küçük bir çocuk gibi hissettiğim çok oldu. O denli hayatıma girmeyi başardı ki ,olmayan kardeşim dedim bazen ona,o denli yakın hissettim.
Beraberliğimizin son demlerine geldiğimiz şu günlerde hayatımda kilobekçimle farkettiğim öyle güzellikler varmış ki ,onları algılamayı başarabildim. Şimdi artık daha dingin,daha huzurlu,daha mutlu ve tabii ki daha hafifim ve tüm bunları ben kilobekçim sayesinde başarabildim.
Belki verdiğim 15 kilo kaybı, başkaları ile kıyaslandığında çok değil ama benim omuzlarımdan, ruhumdan tonlarca ağırlık gitti. Şimdi çevremle daha barışık bir insanım, daha sabırla hastalarıma yaklaşabiliyorum. eksiklikler varsa “Aman o da olmayı versin, ne olacak.” diyebiliyorum. Gelecek beni artık çok korkutmuyor, yaşamayı daha çok seviyorum. Velhasıl; tüm bu güzellikleri fark etmemi sağlayan, daha iyi bir insan olma yolunda yanımda bana rehberlik eden KİLOBEKÇİMİ BEN ÇOK SEVİYORUM.
Böylesine zor bir süreçte; yoktan var etmek ya da enkazı kaldırmak oldukça zor bir iş olmasına rağmen, sabırla bana inandı, beni destekledi ve başarabileceğim duygusunu bana hep hissettirdi. Böylesine profesyonel, işine çok bağlı, “anlatılmaz yaşanır” diye nitelendirilebilecek kapasitede biriyle tanışmama, KB’cim olarak çalışmama vesile olduğu için, yaptıkları seçimden dolayı da HK PERFORMANSA ayrıca teşekkür ederim.
M.Ö.

zayiflama_kampi_001

Not: BU BAŞARI HİKAYESİ HK PERFORMANS SİTESİNDEN ALINTIDIR.
Yazının devamını (üye sistem anketlerini) okumak için lütfen HK Performans Başarılar* kısmını ziyaret ediniz ya da linke tıklayınız


AÇIKLAMA: 



HK Performans zayıflama alanında en etkili yöntemleri ortaya koyan, uzman kadrosu ve donanımlı rehberlerle sizlere tam desteği vermeyi amaçlayan, sağlıklı, hızlı ve kalıcı zayıflama konusunda alternatifsiz bir eğitim ve danışmanlık merkezidir. 

Obezitenin nedenlerini ve zayıflamak için kesin çözümleri çok iyi bilen HK Performans, sizlere sadece gerçeklerin olduğu bir sistemi yaşatır. ''İdeal kiloda özgürce yaşamak herkesin hakkıdır!'' mantığıyla yürütülen bütün çalışmalar ''İNSAN'' odaklıdır. 

Kalıcı ve sağlıklı zayıflama yalnızca HK desteği ile gerçekleşir. Hem hayatın farklı renklerini yaşayacağınız hem de hedef odaklı, belli bir disiplin ile gerçekleşen eğitim ve uygulamalarla ideal kiloda, sağlıklı ve mutlu bir geleceğe adım atmaya ne dersiniz? 

Siz de HK Performans farkını hissetmek, zayıflamak ve içinizdeki mükemmeli açığa çıkarmak istiyorsanız daha fazla vakit kaybetmeyin, gelin bu yolda beraber yürüyelim!

HK sizi çok yönlü destekler, geliştirir ve değiştirir!