SİZ DE ZAYIFLAMAK İSTER MİSİNİZ?

Salı

25 KİLO ZAYIFLAMA! RUHEN ve BEDENEN İNCELME!


Senelerce her türlü zayıflama programlarını takip edip, aklınıza gelen ne kadar bitki çayı varsa bunları ayrı ayrı veya birbirine karıştırıp içen,  gerek koku gerekse tat bakımından iğrenç bir çok bitkisel ilaçlar kullanıp, vücudumu mahveden birçok kimyasal kremler kullanan, akupunktur sayesinde sayısızca iğneler yiyen, adını bile hatırlamadığım birçok makineler içinde eziyetler görüp, yaşadığım ilin bütün diyetisyenlerinin baş müşterisi olup, geçici mutluluklardan sonra her seferde hüsrana uğrayan ben…

Mahvolmuş bir beden, kendine saygısı ve güveni kaybolmuş biriydim. Bedeni büyüdükçe ruhu küçülen, ruhu küçüldükçe etrafına zehirler saçan ben… İşte ben bu şartlar içinde HK Performans'ı tanıdım.

Bu sistem sayesinde kilolarım yok olurken ruhum büyüyordu. Kendime olan güvenim ve saygım artıyordu. Adeta yoldu yürüyüşüm bile değişmişti. Hayata bakış açım bile bir hoş olmuştu. Bu program ile kiloların bizi değil, bizim kilolarımızı yönetmeyi öğrendiğimiz bir gelişim programıydı.

Bozulan fabrika ayarlarına yeniden kavuşmamak, mutsuz ve umutsuz insanların yeniden hayata kazandırılması projesi, hayata küsenlerin destan yazdığı platformdur. HK Performans, adrese teslim zayıflama ve gelişerek değişim programının adıdır.

Meğerse ben ne kadar çok yanlış olan şeyleri doğru olarak biliyormuşum. Bütün düşünce yapımı alt üst etti, ne iyi de etti…

Bu sistemin temel taşlarından biri ve en önemlisi de adları KİLOBEKÇİSİ olan mükemmel varlıklar… Bunlar bedensel ve ruhi değişimlerin mimarları, kalıcı değişimlerin ustaları, yanlışlıklara odaklanmayan doğru bildiğimiz yanlışlıkları sabırla, azimle bıkmadan usanmadan gösterdikleri özveri ile düzeltme sağlayan, benimle ağlayan, benimle gülen, benimle coşan benimle koşan kişidir.

Kilobekçiligi bazen size omuz veren bir dost, bazen dayanacağımız bir çınar bazen de içimizi dökeceğimiz bir sırdaştır. Kilobekçiliği en asi kayalıklarda, en çılgın çöllerde elimizden tutan bizi düzlüğe çıkaran bir dost, içine gömüldüğümüz karanlıklardan çıkarıp ışığa kavuşturan bir psikoterapisttir.

Günde 15-20 dakika spor yaparken kendimi atletsizim şampiyonasına katılacak bir sanarken, süreç sonunda 2-3 saat spor ve egzersiz yaptığım halde az olduğuna inandıran kıvama getiren kişidir kilobekçisi... Sinirli, asabi, saldırgan, alıngan ve ruhu bitme aşamasına gelmiş birini işleyerek yerine sakin, sabırlı, iyimser, mutlu gülümseyen ve sevecen biri getiren sanatkardır kilobekçisi...

Kilo Kardeşliği sistemi; Hiç tanımadığınız, görmediğiniz, bilmediğimiz insanlar topluluğunun sanal ortamda, birbirlerinin iyi gününde kötü gününde yanlarında olan, bir birilerinin iyiliği için ellerinden ne geliyorsa yapan tüm imkanlarını seferber eden platformun adıdır.

Sistemi kuran, yönlendiren, çalışanlarına, üye olup katkı sağlayan herkese selam olsun.

Ö.Y







Açıklama : 

Sizi yaşantınızda tertemiz bir sayfa açmaya davet ediyoruz.  Doğru rehberler eşliğinde, hızlı zayıflamak sürecinde mutlak başarı olan ideal kiloya kavuşmak artık zor değil! Kilo psikolojisini çok iyi bilen, hedef odaklı çalışmalarıyla HK Performans alternatifsiz tek adrestir.

Artık hızlı zayıflamak için karar vermiş bir birey olduğunuzu varsayalım. Önceden türlü diyet yöntemlerini denemiş üç-beş kilo zayıflamış sonrasında yine kilo aldığınızı görünce umutsuzluğa kapılmış olabilirsiniz. Daha fazla kendinizi yıpratmayın! ''Başarabilirim'' umudunuzu çalan bütün sistemlere karşı beraber yürüyelim. Bu sistemde hızlı zayıflamak için işkence çekmek yok! Dayatma ve yasaklar yok! Sizlerin bile kendinize inanmadığı zamanlarda başarabileceğinize inandık ve başaran üyelerimiz, ruhlarından tonları, bedenlerinden fazlalıkları kaybederken onlarla birlikte kazanmanın sevincini yaşadık. Tam teslimiyet ile HK Performans sistemine katılan hiç kimse yarı yolda bırakılmamıştır. Eğer siz de hızlı zayıflamak, sağlıklı ve zinde bir beden ve ruh halinde hak ettiğiniz geleceği yaşamak istiyorsanız, size doğru açılan bu kapıdan içeri girmeye çalışmanızı öneriyoruz.

Sağlıklı ve hızlı zayıflamak artık hayal değil!  


HK sizi çok yönlü destekler, geliştirir ve değiştirir!



HK PERFORMANS EĞİTMENLERİ


Not: Yukarıda okumuş olduğunuz başarı hikayesi HK Performans üyesi tarafından yazılmıştır. Devamı ve daha fazla gerçek başarı hikayesi için LİNKE tıklamanız yeterlidir. 






Çarşamba

23 KİLO ZAYIFLAMA! Sadece 2 Ayda!

Bu yazıyı yazmak için çok heyecanlıyım çünkü bu yaşadığım duyguları ve yaşamakta olduğum duyguları herkesle paylaşmak istiyorum. Her insanın hayatında mutlaka bir farklılık veya bir dönüm noktası vardır. Benim de bu farklılığım kilolu olmaktı. Kilolu olmak benim için bazı duyguları tatmama sebep oldu. 

Kötü olduğum kadar iyi hissettiğim zamanlar da kiloluyken oldu.  Şu anda zayıflama sürecindeyim ve KİLOBEKÇİM sayesinde çok mutluyum, çok güzel duygular yaşıyorum. Şimdi zamanla vücudumdan fazla kilolarımı kaybediyorum. Kilo vermenin  hissettirdiği mutluluk ve kilo vermeyi yaşadığım ve yaşamakta olduğum egzersiz çalışmaları o kadar zevkli ki bunu ancak yaşayanlar anlar diyorum. 

Gelelim benim dönüm noktama... Benim kilolarımdan kurtulmama yardımcı olan ve olmakta olan Kilobekçime teşekkür ederim. Kendisi bana hayatı, sporu, yaşamayı, hayattan yemek yiyerek değil yemek yemeyerek zevk almayı öğretti. Ona çok ama çok minnettarım. 
  
Halil Kargulu’nun VÜCUDUN ŞİFRESİ kitabını okumakla programa girdim ve kitapta resmen kendimi gördüm. Üye yorumları olsun gerek bilgiler olsun kendimi gördüm. Zaten kitabı okumamla o hafta 3 kilo kaybı yaşadım. Diyet yaparak değil gerçekten tadarak ve yeterli miktarda yiyerek ve yürüyüşlerin keyfini yaşayarak zayıfladım.

Bu programa girmem biraz zaman aldı ama değdi. bu programı ilk anlattığında ben zayıflasam bu programda zayıflayacağımı düşündüm. Neden olmasın ben niye yapamayım diye düşündüm ve çevreden söylenen iradesizlik lafları benim yapamayacağıma karşı adeta korku tehdidiydi. Bir ay geçti bu olayın üstünden artık gerçekten kilo vermek istiyordum ama her çarem başarısız oluyordu. Her başlangıcın sonunda buzdolabı oluyordu. İlk hafta Vücudun Şifresi kitabının yüzünü bile açmaya korktum çünkü bugüne kadar diyet ve zayıflamak adına hangi kitabı okuyup uyguladıysam sonucu daha bir vasat oldu. Kitabı bir şekilde korkularımı bir kenara bırakmak zorunda olarak okumaya başladım ve iyi ki okumuşum. Kitapta adeta kendimi yaşadım. Her üye yorumu olmasa da çoğunlukla yorumlar beni anlatıyordu. Kitabı okumayı o  gece 03:00 e kadar sürdürdüm. 

Üye olmak için tahliller yaptırdım. Sonuçların çıkmasını bekledim ama bu bekleme süreci benim için çok heyecanlı ve sabırsızlıkla geçti. Özellikle ne olacak, benimle ne konuşacaklar, ''kilobekçisi  nasıl biri?'' gibi düşünceler ve önyargılar içinde bekliyordum.   Bana sayfa açtılar ve giriyordum bu sayfaya, bana kilobekçisi bilgilendirme dosyası gönderildi ve ikinci günü salı gününe geliyordu ve çok samimi bir mesaj almıştım. 

Kilobekçimden ilk merhabamı aldım ve çok heyecanla konuşmaya başladım, kilobekçim ile gün geçtikçe, konuştukça önyargılarım kalktı. Her geçen gün yeni bilgiler öğrendim ve hala öğreniyorum. 

 Bugüne kadar niye kaydolmadım diye kendime sorular sorar oldum. Beklediğim zamana, erkenden duyar duymaz kayıt olmadığıma pişman oldum. Bu programa girdiğim için çok mutluyum. O halimden şimdiki halime nasıl geldiğimi ve nasıl zayıfladığımı anlamıyorum. Hala gün geçtikçe değişiyorum ve bu değişime hala alışamıyorum. 

Kitabı okurken 115 kiloydum ve o hafta 3 kilo kaybederek programa 112 kiloyla başladım ve şimdi 2 ay oldu ve ben 89 kiloydum. 

İdeal kiloma gelene kadar programa devam edeceğim. Artık spor hayatımın bir parçası haline geldi. Spor adeta benim mutluluk hormonum oldu ve bu süreçte beni yalnız bırakmayan ve her konuda destekleyen ailem oldu. Bana her geçen gün yaşamdan daha çok tat almamı öğreten KİLOBEKÇİME minnettarım. Her şey güzel olacak!

A.B


















Açıklama : 

HK Performans GELİŞEREK DEĞİŞİM eğitimleri ile verimli bir zayıflama süreci yaşarsınız. Ruhunuzdan tonları kaybederken (VİRÜSLÜ DÜŞÜNCELERDEN ARINIRKEN) bedeninizdeki yüklerden kurtulursunuz. 2006 yılından bu yana tecrübeli ve donanımlı Üstün Performans Uzmanlarının anlık desteğiyle siz de zayıflama başarınızı yazdırmaya hazır mısınız?

MORAL-MOTİVASYON ve TAKİP KONTROL sistemiyle düştüğünüz anda size en sıcak yardım elini uzatan, bu denli hedef odaklı ve zorlanmadan başarıya ulaşacağınız bir zayıflama programı ile herhangi bir zayıflama programı kıyaslanamaz.

HK Performans üyeleri çok ayrıcalıklıdır! Eğlenirken, sağlıklı, hızlı ve kalıcı zayıflama gibisi yok! Bu sistemde sadece gerçekler var ve EN BÜYÜK GERÇEK ; KİLOLU OLMANIZIN BİR KADER OLMADIĞI GERÇEĞİDİR!



HK PERFORMANS EĞİTMENLERİ


Not : Bu başarı hikayesi HK Performans ONLINE SİSTEM üyesi tarafından yazılmıştır.Başarı makalelerinin devamı için LİNKE tıklamanız yeterlidir.