SİZ DE ZAYIFLAMAK İSTER MİSİNİZ?

Salı

33,4 Kilo Zayıflama Başarı Hikayesi!

HER RAKAM BASAMAĞIM BİR GEÇMİŞ HİKAYEMMİŞ...

60’lı rakamlarda ben, tertemiz bir zihinle, travmatik hiçbir olay yaşamamış, hayatımın en büyük hayali olan Güzel Sanatlar Fakültesine başlamış, AN’ın tadını ve keyfini yaşayan biriydim. Üniversite bitti ve heyecanla aynı hayal gücüyle, dünyayı değiştirmek için yola çıktım. Tek başıma yaşamanın verdiği heyecanla ve kendime olan inancımla yeni iş hayatım da başlamış oldu. 4 sene içinde, yoğun iş hayatı, sabahlara kadar şirkette kalmalar, eve gece gelip yemek yiyip yatma alışkanlığı, düzensiz bir hayat ve tabi duygusal ilişkilerin iniş çıkışları, bedenimdeki rakamları da artışa getirdi ve 70’li kilolara ulaştım.

70’li rakamlarda yaşadığım bir duygusal ilişkinin bana yaşattığı, duygu ve düşünce kaosu beni öylesine üzdü ki, mutsuzluğumu,  ruhumu yiyeceklerle doyurmaya başladım. Bu duygusallığımla birlikte gücüm azalmış, olumsuz bir bakış açısı ile de hayatımdaki birçok konu da kötüye gitti, dost ilişkilerimdeki bitişler, şirketimde problemler ve birçok şey olumsuz gitmeye başladı ve ben artık 80’li rakamlara çıkmıştım.

80’li rakamlarımda panik başladı artık. Kendimi bir anda emek vermeden hızlıca zayıflayayım mantığındaki bu kötü sistemin bağımlısı olmuş halde buldum.
Sorgusuzca denediğim diyetler, aletler, güzellik merkezinde 1 seansta 3 cm incel mantığındaki uygulamalar. Şuan düşünüyorum da inanılmaz yorucu, hiçbir emek vermeden sadece para akıtılan sistemin beni ne kadar yorgun düşürdüğünü görebiliyorum şimdi. Ben çabaladıkça batıyor, ne param, gücüm, ne iradem, ne de ruhumun bir gücü kalmıştı. Kendimi suçladıkça 90’lı rakamlara ulaştım ve bu son noktamdı.


Kendimi beğenmeyip, her gün atamadığım adımların suçluluğu ile yeniden ve yeniden yemek yedim. Bedenim dururken ağzım duramıyordu. Ruhum boş, zihnim ve bedenim dopdoluydu. Gücüm yoktu ve bir ışık bekliyordum ama sadece bekliyordum... Psikolojimin bozulması, internette psikoloji ve zayıflama konularını incelememe sebep oldu. Ve bu enerji de beni HK PERFORMANS’a ulaştırdı.

90’lı rakamlarda güçsüz, bilinçsiz bir tüketimde olan bir ben vardı. Sürekli kendini yapamadıkları ile acımasızca eleştiren, yargılayan, yerden yere vuran bir ben vardı. Kendime değer vermiyordum artık. Kendimden kaçarcasına insanlara o kadar çok zamanımı ruhumu veriyordum ki, ben kendimi unutmuştum.

Kilobekçimden önce 90’lı rakamlarda, kavramları, doğru bildiğimiz yanlış bilgileri düzeltip öğretti. 90’lı rakamların bedenimden gitmesi, yeni bilgiler öğrenerek, yanlışlarımı düzelterek, yargılarımı çürüterek, düşüncelerimdeki olumsuzluklarımı olumluya çevirerek ve kendime değer vermenin ne demek olduğunu öğrenerek gerçekleşti. Bu sürede yanlış bildiğim bilgileri yaşayarak, bire bir tecrübe ederek farkında olarak yaşadığımdan beynim de devremler oluştu ruhuma da özümsenerek yerleşti...

90’lı rakamlardan uzaklaşırken artık ben, hareket etmenin hayatımda en güzel DEĞİŞİM olduğunu anlamıştım. İnsanlara kendimden çok değer vermenin iyilik değil bir anlamda bir bencillik de olduğunu öğrenmiş ve kendime dönmüştüm.


Yani “Hayır” diyebilmenin gücünü öğrenmeye, kendi zamanımın değerini bilmeye başladım. “Hayır” diyebilmenin “dur” diyebilmenin gücünü ruhumda da hissettim çünkü daha da özgürleştirmişti beni.
Bir değişimin ancak ve ancak alın teriyle gerçekleşebileceğini gördüm. Emek vermeden, çaba harcamadan hayallerine adım atılamayacağını hatırladım 60’lı rakamlarda olduğum dönemlerdeki gibi. Doğru bilgilerle GELİŞEREK ZAYIFLAMAYA başladım ve bu da beraberinde hayatımdaki her türlü gereksiz tüketimimde bilinçlenmemi sağladı. Düşünmeden yaptığım kıyafet, hizmet alışverişlerim bitmişti. Benim neye ihtiyacım var sorusu ve gıda tüketimimde de BEN GERÇEKTEN ŞUAN AÇMIYIM? soruları hayatımı kurtardı ve doğru seçimler yapmamı sağladı.

80’li rakamlara inmiştim artık. 90’lı rakamlardan inerken bir heyecan içindeydim ve insanların muhteşem yorumlarıyla biraz rahatlama başladı. Bu rahatlamadan kaynaklı panikte yaşadım. Ne de olsa yılların birikimi bir yanlış düşüncelerle dolu bir bilinçaltı korkularım vardı. Ya tekrar kilo alırsam? 80’li rakamlar biraz daha psikolojik ve bilinçaltı temizliği ile ilerledi. Bu bilinçaltı korkularını yaşarken artık çok şanslıydım çünkü Kilobekçim hepsini tek tek farketmemi ve görmemi sağlayarak temizlememe destek oldu. Bu sayede bilinçaltımdaki yanlışları farkederek yaşamak o kadar bilinçlendirdi ki beni, bu kadar gözüm açılmış, her şeyle yüzleşmişken bir daha doğruya gözlerimi kapatamayacağımı anladım. Böylece bir daha eski halime de dönme korkusu kalmadı içimde.



80’li rakamlardan 70’li rakamlara çok az kalmışken uzun süre dirençler yaşadım. Sebebi belliydi, geçmişte 70 ‘den 80’li rakamlara çıkarken ki yaşadığım acı ve üzüntüler, geçmişin yükünü hala üzerimden atamadığımın kanıtı gibiydi. Kilobekçimin geçmişi sevgi ve şevkat ile bırakmam konusundaki verdiği çabayı hiç unutamam. Öylesine öfke varmış ki çok direndim bu rakamlarda. Ama sonunda oldu 70’li rakamlara indim.

Adeta geçmişi temizledikçe rakamlar düşmeye başladı. Yürüyüşlerimde adımlarımı kilo vermek için atarken artık geçmişin ağırlığını üzerimden atmış, o kadar hafiflemiştim ki adımlarım bile hızlandı. Ruhum öylesine özgürlüğün tadında ki bir ipten kurtulmuşçasına uçuyor şimdi.

Hayatımda harekete başlamıştım ama 70’li rakamlarda daha temiz bir zihinle, kendime olan sevgim ve değerimle şimdi çok ama daha hafifim.

Ben mutluluğu, yaşamımdaki AN’ları gerçekten yaşamaya başladıkça, geçmişi geçmişte bırakıp geleceğe umutla ama ŞİMDİYİ yaşayarak adım atmanın keyfi içindeyim.

70’li rakamlara indim evet GELİŞTİM mi? evet, DEĞİŞTİM mi? evet ama en güzel duygu da şu ki, hayatım boyunca gelişim de değişim de bitmeyecek çünkü her AN’da yeni yeni şeyler öğrenip devam ediyorum yola ve hayat boyu da devam edecek bu güzellikler...


Öğrendiğim şu ki, her yükselen rakam basamağım süresince birçok yargı, birçok negatif düşünce ve inanç yüklemişim hayatıma. Geçmişimizin cevaplarını vermeden, geçmişimizle, yanlış olan ve bize zarar veren, durduran güçsüzleştiren inançlarımızla yüzleşmeden ruhumuz özgürleşemez. Geçmişle barışıp, olduğu şekliyle kabul edip her şeyi, yeni güzel bir SEN için ŞİMDİ yeni pürüzsüz tertemiz bir beyaz sayfa açıp, kalemin sevgi akan mürekkebiyle yazmaya başlamak kadar özgür ve huzur dolu güç dolu bir şey yokmuş.

HK Performans ve Kilobekçime, bunu görmemi sağladığı için çok ama çok teşekkür ediyorum.

E.S.A.



ALINTI: Okumuş olduğunuz FARKINDALIK yazısı HK Performans ONLİNE ZAYIFLAMA SİSTEMİ olan KİLOBEKÇİĞİ üye yorumudur. Daha fazla üye yorumu ve fotoğraflı başaran hikayeleri okumak istiyorsanız www.hk.com.tr adresini ziyaret ediniz.

Zayıflama Programları hakkında bilgi almak için; arayabilir ya da mesaj yazabilirsiniz:
www.geliserekzayiflama.com/iletisim



Açıklama : 
Sağlıklı zayıflamak,  HK Performans desteği ile hızlı ve kalıcı şekilde gerçekleşir. Dünyada eşi benzeri olmayan, bireye özel bu denli butik çalışmalarla hem eğleneceğiniz hem de hedef olarak belirlediğiniz ideal kiloya kavuşacaksınız.
Uzman kadrosu ve donanımlı rehberler ile anlık ve sürekli desteği sağlar. 
''İdeal kiloda özgürce yaşamak herkesin hakkıdır!'' sloganıyla bütün önceliğimiz ''İNSANDIR''
HK Performans, obezitenin neden olduğu psikolojik sorunların tamamı detaylıca bilen ve 
zayıflamak için size sunulan tüm yöntemleri uygulayan ve bir türlü kalıcı zayıflayamayanların göreceğiniz alternatifsiz bir eğitim ve danışmanlık merkezidir. 

Kalıcı zayıflamak ve hızlı kilo vermek için en doğru adrestir.  Siz de zayıflamak, ince, fit bir bedende yeni bir yaşantıya adım atmak istiyorsanız, size doğru açılan bu kapıdan içeri girmenizi öneririz.

HK sizi çok yönlü destekler, geliştirir ve değiştirir!

HK PERFORMANS EĞİTMENLERİ