SİZ DE ZAYIFLAMAK İSTER MİSİNİZ?

Pazartesi

ZAYIFLAMA KAMPINDA 10 KİLO ZAYIFLAMA BAŞARISI!


HK Performans Zayıflama Kamp Üyesi Figen'in Halil Kargulu ile olan Röportajı; 

AÇIKLAMA:
Seyretmekte olduğunuz zayıflama başarı hikayesi HK Performans Zayıflama Kampı üyemize aittir. Üyemiz zayıflama kampımızda 1,5 aylık kalmıştır ve zayıflama kampı süreci boyunca 65,7 kilodan ideal kilosu olan 55,4 kiloya kadar düşmüştür. Toplamda 10,3 kilo zayıflamakla kalmayıp, virüslü düşüncelerden arınırken, ruhen tonlarca kilo hafiflemiştir. Üyemize bize olan güveni ve TAM TESLİMİYETİ için sonsuz teşekkür ediyoruz.
Zayıflama Kampımızda Uzman Kadromuz ve Eğitmenlerimizle yapacağınız antrenmanlar, birbirinden eğlenceli aktivitelerle zamanın nasıl geçtiğini anlamazken, hayalini kurduğunuz fit ve sağlıklı bir bedene sahip olacaksınız.
Zayıflama Kampımızda diyet yok, rejim yok! Bu sebeple daha önce denediğiniz ve başarısız olduğunuz tüm yöntemleri unutmanın tam zamanı! Doğa ile iç içe, temiz havanın ve parkurların tadını çıkarırken, kalorili düşüncelerden uzaklaşacak ve belirlediğiniz HEDEFE her gün daha da yaklaşacaksınız.
Siz de ruhunuzdaki karanlıktan kurtulmak ve aydınlığınıza kavuşmak istiyorsanız, sizler için geliştirdiğimiz, KİLO PSİKOLOJİSİNE derinden değinen zayıflama kampı mız ve uzaktan eğitim sistemlerimiz hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Unutmayın! HK Performans, sizi GELİŞTİRİR- DEĞİŞTİRİR ve Zayıflatır…
Doğru Kapıda doğru anahtarlasınız!

ALINTI: HK Performans resmi sitesinden alıntıdır. Daha çok zayıflama başarısı okumak ve video seyretmek için www.hk.com.tr adresini ziyaret ediniz.